Ebony fejhallgató ESMOOTH ES-620EB

Kód: 78-051
19,800 Ft Nettó ár: 16,500 Ft
elkelt Sajnáljuk, ez a termék jelenleg nincs raktáron.
Igen! Küldjük US

Ebony fejhallgató egy fából készült kollekció ESMOOTH tajvani gyártó kiváló minőségű hangélményt és a kényelem további kellemes napot.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Ebony fejhallgató egy fából készült kollekció ESMOOTH tajvani gyártó kiváló minőségű hangélményt és a kényelem további kellemes napot. Audio fejhallgatók kiváló minőségű, kifinomult anyagok kombinációja. Csakúgy, mint hangszer, a megfelelő anyagok megválasztása biztosítja a legjobb minőségű hangot és a fa biztosan nem hagyja ki.

A kombináció a acélváz puha bőr béléssel, fülhallgató tökéletesen illeszkedik a fülébe, és biztosítja a maximális tömítést a nem kívánt hangokat. A legjobb sztereó fejhallgató alkalmas DJ, PC, MP3 és egyéb célokra.

esmooth minőségű hallókészülékek

Fülhallgatók design időtlen és whne nincsenek használatban ki tudják szolgálni a tökéletes dekoráció és a kép kiegészítést.

Minden headset ESMOOTH több gyártási folyamatait, az anyagválasztás, hogy az egyedi tervezésű fejhallgató. Elegáns ESMOOTH fülhallgató egy természetes fa textúrák, hogy kiemelje a lényege a természet évszázadokon át.

A kiválasztás minden darab fa szigorú követelményeknek, természetes és transzparens hangminőség területén, amelynek alacsonyabb rezonáns jellemzői, hogy a különbséget a fa és a fém vagy műanyag. Minden kamara fejhallgató kézzel polírozott, egyedülálló technológia a szárítás, fa lyukak, repedések nincsenek.

Műszaki adatok fejhallgató:

Típus: ES-661WN
Szín: Ebony
Hangszóró mérete: 40 mm
Frekvencia: 20 Hz-20 kHz
Impedancia: 32 Ohm
Érzékenység: 110 +/- 3 dB (1 kHz, 1 mW)
Bemeneti teljesítmény 10 mW
Cserélhető kábel 1,2 m TPE anyagból
Jack bemenet: 3,5 mm-es aranyozott

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés