LANGIE újratölthető SIM-kártya 50 MB-tal (adatok + tel) fordításra világszerte 150 országban

Kód: 70-005
10,800 Ft Nettó ár: 9,000 Ft
elkelt Sajnáljuk, ez a termék jelenleg nincs raktáron.
Igen! Küldjük US

A LANGIE Global SIM újratölthető SIM-kártya 50 MB előre fizetett adatcsomaggal (telefonhívás is) - ez a fordítás világszerte 150 országban használható a LANGIE fordító számára.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

A LANGIE Global SIM újratölthető SIM-kártya 50 MB előre fizetett adatcsomaggal (telefonhívás is) - ez a fordítás 150 országban világszerte használható, a LANGIE fordító számára. A SIM-n keresztüli hanghívás funkció támogatott. Ezzel az egyedülálló SIM-kártyával élvezheti a LANGIE fordító összes funkcióját, például a képkeresést, a csoport-tolmácsot, a nyelvi klubot, a HOTSPOT hozzáférési pont létrehozását és mindezt a világ 150 országában.

Az egyetlen követelmény, hogy rendelkezzen 3G / 4G jellel az adatkapcsolathoz . Tehát nem kell többé elérhető WiFi hálózatot keresnie, vagy párosítania a fordítót a mobiltelefonjával , a LANGIE teljesen önállóan fog működni. Az 50MB-os előre fizetett adatcsomag több mint 1000 fordításra (kifejezésenként átlagosan 3 másodperc) 150 világon elérhető . Ha elkölti a hitelt, akkor kényelmesen feltöltheti azt a www.langieglobalsim.com webhelyen

A LANGIE GLOBAL SIM-kártya érvényességi ideje nem korlátozott, és csak akkor jár le, ha a SIM-kártyát 2 évnél hosszabb ideig nem használják. Az előre fizetett adatok felhasználása után a telefonszám megadása és a töltési módszer kiválasztása után közvetlenül töltheti a SIM-kártyát a www.langieglobalsim.com webhelyen. Az oldal teljes mértékben szlovákul lokalizált.

Ha csak a SIM-kártyát használja az online fordításhoz a LANGIE-n keresztül, amely csak kevés adatot fogyaszt, akkor elegendő a hitel feltöltése (10 USD - 100 USD, ami körülbelül 50 MB - 500 MB adat), és ezek az adatok nincs időkorlátozva, így 1-2 évig használható (korlátozott lejáratig).

langie sim 3g újratöltő hitel

A globális adatcsomag a következő országokat tartalmazza:
Andorra, Anguilla, Antigua és Barbuda, Argentína, Örményország, Aruba, Ausztrália, Azerbajdzsán, Barbados, Belgium, Bermuda, Fehéroroszország, Brazília, Brit Virgin-szigetek, Bulgária, Cseh Köztársaság, Horvátország, Montenegró, Chile, Kína, Ciprus, Dánia, Dominika , Egyiptom, Ecuador, Észtország, Feröer szigetek, Fülöp-szigetek, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Grenada, Grönland, Grúzia, Guadeloupe, Guatemala, Haiti, Hollandia, Honduras, Hong Kong, India, Indonézia, Írország, Izland, Izrael, Jamaica , Japán, Kajmán-szigetek, Kanada, Kanári-szigetek, Katar, Kazahsztán, Kolumbia, Costa Rica, Dél-Korea, Kuvait, Liechtenstein, Litvánia, Lettország, Luxemburg, Makaó, Macedónia, Magyarország, Malajzia, Málta, Mexikó, Moldova, Németország, Nepál , Nigéria, Nicaragua, Nicaragua, Norvégia, Palesztina, Panama, Paraguay, Peru, Lengyelország, Puerto Rico, Portugália, Ausztria, Románia, Oroszország, El Salvador, San Marino, Szaúd-Arábia, Szingapúr, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Egyesült Arab Emírségek , Szerbia, Srí Lanka, Suriname, Svájc, Saint Lucia, Saint Kitts, Saint Vincent / Grenada, Svédország, Tádzsikisztán, Tajvan, Olaszország, Thaiföld, Tibet, Törökország, Turk és Caicos-szigetek, Uruguay, USA, Vatikán, Egyesült Királyság.

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés