Intelligens beszédfordító WiFi - online fordítás 45 nyelvre

Kód: 70-010
64,440 Ft Nettó ár: 53,700 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
+

Intelligens beszédfordító WiFi - online fordítás a zsebébe, a 45 nyelvre történő kétirányú hangfordításokhoz.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Intelligens beszédfordító WiFi - online fordítás a zsebébe, a 45 nyelvre történő kétirányú hangfordításokhoz. Online praktikus fordító, digitális tolmácsként az utazásokhoz. Az intelligens fordítót úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen az egyes felhasználókhoz, és vezérlése a maximális felhasználói kényelem érdekében is adaptálva van.

Távolítsa el az összes olyan nyelvi akadályt, amely az üdülés, üzleti út vagy rövid kirándulás során felmerülhet. Online fordítóval mindent megért, és mindenkit megért. A fordítást a legújabb intelligens technológia biztosítja és kezeli, amely önmagában képes megtanulni. Ennek eredményeként az innovatív fordítónak nincs gondja kb. 45 nyelv 0,3 másodpercig történő fordításával. Az online fordító modern és minimalista dizájnnal is felhívja a figyelmet. A fordítási információk megjelennek a 2 hüvelykes érintőképernyőn .

Az intelligens fordítót úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen az egyes felhasználókhoz, és vezérlése a maximális felhasználói kényelem érdekében is adaptálva van.

mini fordító a zsebébe

A kijelző alatt két gomb található - bal gomb az anyanyelvhez, a jobb oldalon pedig az idegen nyelvhez. Amikor megnyomja a saját nyelvű gombot (az Ön által beállított), a mikrofon ikon megjelenik a képernyőn, és elkezdi rögzíteni a beszélt szót, majd a gomb elengedése után a készülék elkezdi a fordítást. Ez idegen nyelvű gombra is működik. A joystick segítségével navigálhat a menüben, a középső gomb a fordítás megerősítésére vagy lejátszására szolgáló gombként szolgál.

elektronikus hangfordító

A beszélt fordítás nagyon természetes, és nem tűnik túl mesterségesnek. A fordító valós emberként próbál kommunikálni, ami azt jelenti, hogy utánozza a nem-verbális hangokat, mint az ajkak mozgatása vagy a légzés közötti különféle szünetek. Nem kell attól tartania, hogy van egy szó, amelyet a fordító nem ért vagy fordít, mert nincs az adatbázisban . Adatbázisai online környezetben működnek, és WiFi-n keresztül folyamatosan frissülnek. A fordító biztosan meglepheti kitartásával - 5 óra aktív használatban vagy 72 óra készenléti módban. A szó szerinti kifejezésekkel azonban a legjobban működik. Úgy érezheti magát, mint otthon bárhol a világon, és probléma nélkül kommunikálhat egy kompakt, intelligens fordítóval.

A 45 nyelv támogatása soha nem fog zavarba hozni, és garantálja a maximális utazási kényelmet

nyelvtámogató fordító

A fordító funkcióinak és bemeneteinek részletes leírása

online fordító a zsebébe

Műszaki adatok:

OS: Android 6.0
Támogatott frekvenciák: FDD-LTE: B1 / B3 / B7 / B8 / B20, TDD-LTE: B38 / B39 / B40 / B41 / B3 / B5 / B8
Hálózati beállítások: WiFi
Wifi: 802.11b / g / n
Kijelző: 2,0 "-es érintőképernyő
Nyelvi támogatás: 45
Akkumulátor: 1150mAh lítium elem
Készenléti idő: 3 nap WiFi módban
Munkaidő: 5 óra
Memória: ROM 8 GB, RAM: 1G
Hangkimenet: 3,5 mm-es fejhallgató
Töltés: micro USB
Méretek: 113 mm (hosszúság) x 47 mm (szélesség) x 12,8 mm (vastagság)

Csomag tartalma:

1x Mini Voice Translator
1x USB-kábel
1x töltő adapter
1x Kézi

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés