Izomstimulátor Vezeték nélküli 10 módú EMS + távirányító

Kód: 11-268
U$102.35 U$79.35 Nettó ár: U$66.13
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Izomstimulátor Vezeték nélküli 10-es módú EMS + távvezérlő az izmok erősítésére és megerősítésére, hogy könnyebben alakíthassa az ideális hasát, karját és lábát, mint valaha.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Izomstimulátor Vezeték nélküli 10 módú EMS + távvezérlő az izmok erősítésére és megerősítésére, hogy könnyebben alakíthassa az ideális hasát, karját és lábát , mint valaha. A forradalmian új, kifejezetten EMS ( Izomtömítéses izomtömítés ) betétekkel ellátott forradalmi izomépítő eszköz mind a férfiak, mind a nők számára a fizikai állapottól függetlenül alkalmazható. A tökéletes eszköz az izmok formálásához, rehabilitációjához vagy intenzív képzéséhez , mert elektrosztimulációt alkalmaz az izomzat nyújtására és felszabadítására gyorsabban, mint bármelyik edzéshez. A készülék nagy előnye, hogy nem kell stresszel vagy nehéz edzéssel megépíteni az izmokat, csak kapcsolja be az izmokat és pihenjen. Elég, ha az izomstimulátorral csak napi 30 percet használsz 3 hónapig, egészben az egészséges életmóddal, és az eredmények hamarosan meg fognak történni.

vezeték nélküli izomformáló gép

Az izomzat hordozható és teljesen vezeték nélküli, így bárhol és bármikor használható. Egyszerűen töltse fel a beépített akkumulátort a mellékelt USB-kábellel, majd puha és rugalmas gélpárnákkal rögzítse a testéhez . Ezután kiválasztja a 10 felajánlott program egyikét, és elkezdődik a gyakorlat. A gyakorlati programok 10 típusban állnak rendelkezésre, akár 20 intenzitás-beállítással is, így elegendő az egyes gyakornokok igényeinek kielégítése. A csomagban 3 formázó van , egy hat pont a hasizmok számára, a másik kettő a fegyverekhez vagy a testetek más területeihez , amelyekre a hangsúlyt szeretné összpontosítani. A testformázó használatban van a futás közben, a munkahelyen, vagy akár edzésen is, hogy növelje a kívánt hatékonyság elérését. Van is egy távirányító a gyors és kényelmes változtatása intenzitása a gyakorlat nélkül senki észre körül. Az izmok erősödni kezdenek, alakulnak, az állóképessége megnő és javítja az izomtónust.

izmos tárcsa tárcsával

EMS - az izomstimulációt több évtizeden keresztül használják számos sport-orvosi központban és rehabilitációban, hogy segítsék a feszült izmok gyorsabb helyreállását, regenerálják és visszaszerezzék az elveszett súlyt . Az EMS izomstimulátor ezen a technológián alapul, és forradalmian új, puha EMS betéteket használ, amelyek a jelet közvetlenül az izmok felé továbbítják, ami elősegíti azok későbbi mozgását és növeli a véráramlást. Az izmok nagyon finom izomrostokból állnak, amelyek gyorsan és lassan oszlanak el. Rendszeres gyakorlatok során lassú izomrostokat aktivál, és stimulátorral gyors rostokat aktivál, ami nagy előnyt jelent, amikor az EMS-et használja a gyakorlat során. Mindkét típusú szálat támogatod, ezáltal az izmok gyorsabban és hatékonyabban fejlődnek.

Jellemzők:

plusz EMS - Izomzat elektromos stimulálása
plusz Intelligens chip az alacsony teljesítményért és a tartós kényelemért
plusz 10 edzésprogram 20 intenzitással
plusz Vezeték nélküli távirányító
plusz Az izmok erősítése és formálása

Műszaki adatok:

Masszázsfrekvencia: 5-100 Hz
Módok: 10 program 20 intenzitással
Automatikus programok: karcolás, masszázs, akupunktúra, megérintés, kombináció
Anyag: Puha szilikon töltés és öntapadós gél matrac
Teljesítmény: töltés USB-n keresztül

Csomag tartalma:

3x Former / shaper
3x Mat
1x vezeték nélküli vezérlés
1x USB kábel a töltőhöz
1x Felhasználói kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés