DreamGrip Evolution PRO - Univerzális állítható készlet okostelefonokhoz, kamerákhoz és digitális tükör kamerákhoz

Kód: 18-004
U$130.90 U$64.90 Nettó ár: U$54.08
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

DreamGrip Evolution PRO - univerzális állítható készlet okostelefonokhoz, kamerákhoz és digitális tükör kamerákhoz. Ez a készlet kezeli, hogy maximálisan kihasználja eszközeit, miközben professzionális videofelvételeket készít.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

DreamGrip Evolution PRO - univerzális állítható készlet okostelefonokhoz, kamerákhoz és digitális tükör kamerákhoz. Ez a készlet kezeli, hogy maximálisan kihasználja eszközeit, miközben professzionális videofelvételeket készít. A készlet kompatibilis minden modern okostelefonnal , valamint a legtöbb professzionális kiegészítéssel és bővítéssel a fényképezéshez és a videóhoz , hogy a lehető legmagasabb színvonalon tudja termelni a termelést. A készletet minden bizonnyal értékelni fogják a videó-alkotók, például a youtuberek és a bloggerek, mivel hihetetlen képek rögzítését csak az okostelefon használhatja. A készlet állítható kivitelű, két optikai szűrő 52 mm (CPL és ND2), napellenző és vállpánt. A készlet manuálisan, állványra szerelhető vagy tapadókoronggal rögzíthető.

állítható álomfogó készlet kamerákhoz

DREAM GRIP EVOLUTION PRO - a szerkezet több levehető alkatrészből áll. Két szabadalmaztatott könnyűsúlyú alumínium pánt felső és alsó részén 1/4 "menetes a két alakú fogantyúhoz, hogy szilárd kereteket képezzen.A formázott fogantyúk stabil rögzítést biztosítanak felvétel közben, ugyanakkor oldalra billentettek a lehető legcsekélyebb távolságot a külső lámpák egymáshoz való hozzáadásával a téma jobb megvilágításához az árnyék minimalizálása érdekében További professzionális felszerelést, beleértve a monitorokat, kiegészítő kamerákat, fényeket, mikrofonokat, külső forrásokat stb. A konstrukció tartalmaz egy univerzális tartót az okostelefon felszereléséhez, amelyet az okostelefon beillesztése után a meghatározott pozícióig kell igazítani, és a mellékelt lencsét az okostelefon optika magasságához kell felfelé vagy lefelé csúsztatni.

A csomag tartalmaz továbbá 2 optikai szűrőt - a CPL szűrőt, amely segít a víz, az üveg és egyéb felületek reflexióinak szabályozásában, valamint a kontrasztot a napsütéses nap folyamán és néhány más hatásban. A második ND2 szűrő különösen akkor hasznos, ha kézi üzemmódban készít felvételt a fény áttetszőségének csökkentésére.

álom markolat evolution pro

DREAM GRIP EVOLUTION PRO

Csomag tartalma:

1. DREAM GRIP konstrukció
2. Állítható heveder
3. Szerelőcsavarok (3 típus)
4. CPL szűrő 52 mm-es CPL w / pp védőtasakkal
5. ND2 szűrő 52 mm ND2 w / pp védőtasakkal
6. Fekete papír szűrődoboz
7. 37-52 napellenző optika számára
8. Fekete papírzáró doboz
9. A PVC fólia elnyelő fény
10. 1/8 szabványos rozsdamentes acél csavar
11. 1/8 standard csavar és szilikon tömítés
12. 1/4 "szál
13. 1/4 "dupla menet két szilikon tömítéssel
14. Univerzális doboz
15. Különleges fedél

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés