Videó baba monitor 5 "LCD + IR LED kétirányú kommunikációval

Kód: 88-188
68,040 Ft Nettó ár: 56,700 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
+

Az 5 "LCD + IR LED-es baba monitor (dadus), kétirányú kommunikációval és hőmérséklet-figyeléssel, gondoskodik a gyermek biztonságáról éjjel-nappal.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

A bébi monitor (dadus) 5 "-os LCD + IR LED-vel, kétirányú kommunikációval és hőmérséklet-figyeléssel gondoskodik a gyermek biztonságáról éjjel-nappal, ez a bébi monitor éjszakai felvételkészítéssel biztosítja a kiváló minőségű video- és hangátvitelt egy nagyméretű , 100 méteres színes kijelző a nyitott térben.A digitális kor sok érdekes technológiát hoz a mindennapi élet könnyebbé tételéhez, és az egyik ilyen videós bébi monitor, amely folyamatosan figyelemmel kíséri a gyermekét a távollétében. gyakorlati és pótolhatatlan otthoni segítője lesz a gyermekgondozásnak.

baby monitor babysitter

A videó dada nyújt számos innovatív funkciót, ami egyedülálló a saját területén, mint a kétirányú kommunikáció , amely lehetővé teszi, hogy hallja a sírás vagy a nevetés a gyermek, és cserébe a gyermek is hallja a hangját, így nem gyakran kell elindulnia a baba helyiségben. Elég, ha egyszerűen megnyomja a gombot, és megnyugtatja a gyermeket, vagy távolról elindítja az öt kínált nyersbár egyikét. Egy másik hasznos funkció az éjszakai felvétel kettős digitális zoom funkcióval , amely a baba kényelmes megtekintését teszi lehetővé, miközben alvás közben anélkül, hogy szüksége lenne arra, hogy ideérjenek, esetleg zavarja a csendes alvást az éjszakai fény bekapcsolásával.

digitalna opatrovelka

A videó dada rendelkezik beépített hőmérővel az állandóan monitorozott beltéri hőmérséklet ellenőrzésére az LCD kijelzőn, hogy tájékoztatást kapjon a gyermek szobájában a tényleges hőmérsékletről. Ennek alapján felmérheti, hogy a hőmérséklet optimális-e, és hogy a gyermek kényelmesen érezze magát. Egy nagyon hasznos kiegészítő monitor funkciója a VOX funkció, amely energiát takarít meg, és főként éjszaka használatra kerül. A fényképezőgép helyének be nem tartása közben az LCD készenléti állapotra vált, és ebben a módban marad, amíg a kamera nem rögzíti a hangot. Amint a baba felébred, a digitális baba monitor figyelmezteti Önt az LCD bekapcsolásával és a hang átvitelével. A baba kamera a falon / mennyezeten rögzíthető az univerzális kötőállványnak köszönhetően, vagy asztalra helyezhető, és szükség esetén beállíthatja a kamera dőlését.

baba monitor

Jellemzők:

plusz Kétirányú kommunikáció
plusz Videó és hangátvitel 300 méterig
plusz Színes LCD kijelző 5 "
plusz Hangerőszabályozó
plusz VOX funkció (energiatakarékosság)
plusz Hőmérséklet-ellenőrzés
plusz Éjszakai látás
plusz Baba elefántcsontok játéka
plusz 2x digitális zoom

Csomag tartalma:

1x digitális videokamera
1x LCD kijelző 5 "
2x tápkábel
1x Felhasználói kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés