Az intelligens video Baba monitor Éjjellátó és WiFi - Gynoii

Kód: 88-156
54,000 Ft Nettó ár: 45,000 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
+

Intelligens Videó Baba Monitor éjjellátó és WiFi - Gynoii bébi videó dada, amely folyamatos nyomon követése érdekében a gyermek.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Az intelligens video Baba monitor Éjjellátó és WiFi - Gynoii, bébi videó dada, amely biztosítja a folyamatos monitorozása gyermeke Ön távollétében keresztül az okostelefon vagy tablet Wi-Fi kapcsolaton keresztül. Meg lehet szomszéd szobába, és nézze meg a videót a a gyerekjáték szoba valós idejű HD 720P.

Baba video dada rendelkezik infravörös éjjellátó, amely képes megragadni kép teljes sötétségben, és az éjszakai üzemmód aktiválva után azonnal berendezés kiértékeli, hogy a fényviszonyok már nem alkalmas a napi módban. Ennek az az előnye is, hogy a kamera nem csak egy fix objektívvel, hanem a csendes szervomotor tudja mozgatni lencse, ahogy kell akár 355 fokos vízszintes és 110 fokos függőleges. Videó dajka is csatolni kell a falra az állványt, amely benne van a csomagolás, vagy forgalmazott olyan hely a szobában, és mindig van egy jó kilátás a baba. A készülék nem igényel elemeket, és áramellátása a hálózati adaptert.

alkalmazás gynoii baby monitor

Kameramozgás keresztül vezérelhető okostelefon vagy táblagép. Csak töltse le az ingyenes alkalmazást Baba Gynoii A Google Play iOS vagy Android, és miután egy rövid, egyszerű telepítés, akkor teljes ellenőrzést a műveletet.
Videó dada egy kétirányú hangalapú kommunikációt, valamint a mozgás és a hang értesítést. Ez azt jelenti, hogy kommunikálni a baba a monitor, vagy beállíthatja, hogy a készülék figyelmeztetést küld, valahányszor a baba felébred, és elkezd mozogni vagy sírni. Beállítható különböző érzékenységére figyelmeztetések.

Videó dajka is van egy nyílás a micro SD kártya és egyedi funkciója a folyamatos idő telik felvétel, az eredmény lehet 20-40 másodperc hosszú videó. Az idő telik rögzítés módja lehet létrehozni egy videó-naplója gyermeke különböző időszakokban és különböző korú.

gynoii bébi monitor


A készülék csatlakoztatható WiFi-n keresztül vagy hálózati kábelt, hogy az internet és meg lehet nézni a babát bárhonnan a világon. Adhat az internetes hozzáférési a család, hogy a gyermek. Ez a hozzáférés korlátozott, mert nem tudja mozgatni a kamerát távolról vagy kommunikálni a gyermek, akkor csak nézni az élő nézet. Egy élő nézet lehet osztani 4 eszközt, kivéve a fő számla. Váltó video és audio az interneten keresztül titkosítva és a hozzáférés jelszóval védett.

gynoii smart monitor

Műszaki adatok:

plusz Time-lapse videó
plusz Infravörös éjjellátó
plusz Kétirányú audio
plusz Értesítést, ha a gyermek mozog vagy sír (állítható érzékenységgel)
plusz Az a lehetőség, hogy 4 eszközt nézni élő nézet
plusz Gyors és egyszerű telepítés
plusz teljesen biztonságos
plusz Könnyen kezelhető

Tartalom:

1x Intelligens Baby Monitor Gynoii GPW-1025
1x hálózati adapter
1x állvány
1x Szerelési anyagok (csavarok)
1x hálózati kábel
1x Kézi

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (1)

10%