Vezeték nélküli biztonsági kamera készlet - 1x kamera + 7 "-os LCD monitor DVR felvétel (Audio + Video) + 128 GB SDXC kártya

Kód: 19-073
U$438.90 U$379.50 Nettó ár: U$316.25
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Fordító kamera monitorral - 1x kamera + 7 "LCD monitor DVR rögzítéssel (Audio + Video) + 128GB SDXC kártya eladó.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Vezeték nélküli biztonsági kamera szett - 1x kamera + 7" LCD monitor DVR felvétel (hang + kép) + 128GB SDXC kártya eladó, a legnagyobb technológiai hírek az ajánlatát tolatókamerák a márka PROFIO Electronics. Jelátvitel alapján működik A kamerákból származó Wifi-jel , amely megkönnyíti a kamerák telepítését, és a fő előnye, hogy nem korlátozza az összekötő kábelek húzását, és van még egy javítás a fordított rendszerben, mert a monitor DVR-ként is szolgál felvevőt.

A kamera felvételeket készít, és egy 128 GB-os SDXC memóriakártyára (amely már tartalmazza) tárolja. A rekordot VGA felbontásban rögzítik, és 128 GB-os memóriakártyán több mint 200 óra (8 nap) rekordot takaríthat meg egy kamera vagy 50 óra mind a 4 kamera számára. Digitális, vezeték nélküli hálózati garantálja a jelátvitel max 100m, és a jel is elég erős, hogy ne zavarják a nagy fém alkatrészek a jármű vagy a rakomány. A videofelvétel mellett a micro sd hangfelvételeket is tárol .

A biztonsági mentés kamerájának megfordítása monitorral

Ez a készlet tartalmaz 1x Wireless DVR 7" monitor az autó és 1x vezeték nélküli tolató kamera (tud-e csatlakozni 3 további WiFi tolatókamera). Monitor kamerával van felszerelve, állítható konzol, ahol elhelyezheti a szükséges helyet. A WiFi irányváltó készlet széles körű használat, köszönhetően a nagy teljesítményű WiFi antenna alkalmas nem csak az autók, hanem van, minibusz, autóbusz, teherautó, pótkocsi és egyéb járművek. IP szintű kamera védelem akár IP66 vízálló, porálló és ellenálló kár.

WiFi visszaállító szett DVR-felvevővel és extra széles wifi-kapcsolattal 100 m-ig.

vezeték nélküli fordított kamera

Lehetőség van akár 4 WiFi kamera csatlakoztatására a WiFi DVR monitorhoz egyidejűleg, különösen nagyobb motoros járművekre történő telepítésekor, ahol több nézetre van szükség különböző szögekből. Ezzel a rendszerrel pontosan tudja, mi van a jármű mögött vagy körül. A LED-monitor kontrasztja 300: 1 800x480 felbontással. A 150 ° -ig terjedő széles látószögű objektív infravörös éjszakai látással is rendelkezik. A WiFi jel 100 m-ig terjedő tartományban van , ami garantálja, hogy a visszavezető kamera minőségi vételt kap. A monitor egyszerű OSD menüvel rendelkezik , amelyen keresztül beállíthatja a fényképezőgépet az Ön igényeinek megfelelően. Az LCD monitoron mind a négy kamerát egyszerre több változatban is megjelenítheti, hogy két kamerát jelenítsen meg, vagy váltson a kamerák között. A kapcsolóáramkörön keresztül a fényképezőgép a visszafelé irányított lámpákhoz csatlakoztatható, hogy a váltáskor automatikusan váltson a kiválasztott kamerára.

A kamerákkal ellátott LCD-monitor különböző módon csatlakoztatható, a hátramenet vagy a jármű elindítása után bekapcsol. A DVR monitornak van egy kép tükrözési funkciója is, amely lehetővé teszi, hogy a kamerákat a jobb és a bal oldali oldalról megjelenítse. Tartalmaz egy távvezérlőt is , amely egyszerűsíti a vezérlést a kamerák váltásakor, vagy gyorsan beállítja a képet.

Lehetőség tükrözni a fényképezőgép fukcióját + lehetőséget arra, hogy az LCD-n minden kamerát egyszerre vagy minden egyes kamera külön-külön láthasson

Abban az esetben, ha a monitort másképp kell szerelni, mint a konzolon (ami a csomagban található), ajánlatainkban további három típus áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik, hogy a monitorot könnyen elérhető helyre lehessen csatolni.
hátrameneti kamera teherautóra

PLUSZ WiFi DVR 7 "LED monitor
plusz DVR felvételi funkció akár 4 kameráról
plusz Beépített 128 GB-os SD memóriakártya
plusz A monitor lehetőséget biztosít akár 4 WiFi kamera csatlakoztatására
plusz Szerelés kábelek húzása nélkül

A műszaki előírások figyelése:

Modell: Profio Clear View S7
7 "LED monitor
Rendszer: PAL / NTSC
Képarány: 16: 9
A monitor felbontása: 800 x 480
Bemenetek: 4 csatornás 2,4 G WiFi videojel bemenet
Kontraszt: 300: 1
Állítható: fényerő, kontraszt, szín
Tápegység: DC 12V-24V
Áramfelvétel: 5W
Üzemi hőmérséklet: -10 ° C és 60 ° C között
Tárolási hőmérséklet: -20 ° C és 70 ° C között
Méretek: 180 x 121 x 24 mm

A fényképezőgép műszaki adatai:

Modell: Profi parkoló kamera S7
Képérzékelő: SHARP 1/4 CMOS
Felbontás: 420 TV-vonal
WiFi kapcsolat: 2,4G WiFi 100 méteres tartományban
Minimális világítás: 1 LUX
IR éjszakai látás: igen
Megtekintési szög: 150 °
IP védelem: IP 66 vízálló, porálló, károsodásálló
Áramfelvétel: 3W
Üzemi hőmérséklet: -10 ° C és 60 ° C között
Tárolási hőmérséklet: -20 ° C és 70 ° C között
Méretek: 86,5 x 77 x 75 mm

Csomag tartalma:

1x 7 "LED WiFi DVR monitor
1x WiFi fordított kamera
1x 128 GB-os SDXC memóriakártya
1x Távirányító
1x Kézikönyv

parkolási kamerák profi tartalmi kiegészítők

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés