Levegő ionizátor Hordozható Airvita - Aeball

Kód: 93-005
U$174.90 Nettó ár: U$145.75
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
+

Levegő ionizátor Hordozható Airvita - Aeball. Az Aeball stílusos változata segít a légáteresztő levegőnek, ahol csak szüksége van rá.

Vevő védelem

 • Ingyenes árucsere 30 napon belül
 • 24 hónap garancia a termékekre
 • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Levegő ionizátor Hordozható Airvita - Aeball. Az Aeball stílusos változata segít a légáteresztő levegőnek, ahol csak szüksége van rá. Az Aeball egy újratölthető légtisztító, amely sokféle vitamint hoz létre a levegőben az alacsony nyomású módszerrel. A töltés USB kábellel történik , teljes feltöltés után a tisztító 7 órás közvetlen tevékenységre készen van. Az egyszerű és stílusos kialakítású , érintésvezérlő gombokkal az ionizátor a környezeti fényfunkciónak köszönhetően kellemes kiegészítést tesz lehetővé a háznak is.

Mindannyian tiszta és egészséges környezetben akarunk élni. Sajnálatos módon sokan közülünk elfelejtik, hogy még a levegőt is, amit minden nap lélegezzünk, gondoskodni kell . És erre a célra van Airvita Aeball levegőionizátor.

Airvita Aeball levegő ionizáló

A Airvita több mint kétmillió anionot bocsát ki a légzőkészülék fertőtlenítésére, ami javítja az egészségét .

Sok ember napi 80-90% -át az épületekben és autókban töltheti. Az épületekben és az autókban lévő levegő fontos szerepet játszik az egészségünkben . A különböző káros maradékok és baktériumok tele szennyezett levegő sok betegség és egészségügyi probléma oka .

Air vita Aeball

Lásd a grafikus ábrázolást, miért olyan hatékony Airvita a levegőszennyezés elleni küzdelemben, valamint a különböző baktériumok és penészgombák ellen otthonainkban és irodáinkban.

A léggömb tisztítsa meg a levegőt

A Airvita az egyik legelterjedtebb levegő ionizáló . Nemcsak fertőtlenítik a környezetet, amelyben élünk, hanem a body gondoskodik a testünkről is sejtszintű szinten .

airvita fa Légtisztító és antibakteriális funkció

A szennyező anyagokat anionokkal semlegesítik, amelyek tisztítják a levegőt a helyiségben. Az anionok szintén alkalmasak a káros anyagok , különféle szagok , valamint az egészségtelen baktériumok vagy vírusok eltávolítására .
airvita kompozíció A sejtek aktiválása és a szervezet rezisztenciájának növelése

A sok aniont tartalmazó vér biztosítja a sejtek legaktívabb mozgását a szervezetben . Más szavakkal, olyan területeken, amelyek tele vannak anionokkal, a sejtek aktívabbak , és elősegítik a szervezet növekedését és vérkeringését .
airvita molekula Vér-tisztítás

A szervezetünkben lévő vér enyhén lúgos, de a túlzottan szennyezett levegő miatt nő a kórokozók száma, amelyek növelik a vér savasságát. Az anionok visszaadják a szervezet savasságát az alapértelmezett egészségügyi előnyökhöz .
légzésvédő légzés

Csökkenti az allergia kockázatát és erősíti a tüdő működését

A légzőszervi allergiákat egy Anerugen nevű anyag okozza . Az anionok csökkentik az Anerugen okozta allergiát, és eltávolítják a levegőből. A levegő tiszta marad, ami növeli a test ellenállását a tüdőproblémák eltávolításáig .

Lélegezzen a legtisztább levegővel, amit el tud indulni , hála Airvita Aeballnak. Ez az ionizáló nem igényel további beruházást .

légvita tisztítás

Műszaki adatok:

 • Modell: Aeball
 • Módszer: plazma létrehozása elektromos kisüléssel
 • Tápellátás: DC 5V (adapter AC100 ~ 220V)
 • Zaj: 30,4 dB
 • Munkaidő: 7 óra
 • Feltöltési idő: 3-4 óra
 • Méretek: 125 x 119 mm
 • Súly: 355 g

Csomag tartalma:

 • Airvita Aeball
 • Kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés