Autó ionizátor AirVita - Carvita 5S

Kód: 93-009
U$75.90 U$60.50 Nettó ár: U$50.42
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Az AirVita - Carvita 5S lángszóró rendkívüli kialakítással és a káros baktériumok tisztító hatásának köszönhetően kellemes utazást nyújt Önnek.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Az AirVita - Carvita 5S lángszóró rendkívüli kialakítással és a káros baktériumok tisztító hatásának köszönhetően kellemes utazást nyújt Önnek. A Carvita 5S köszönhetően a 180 ° -os állítható csatlakozónak az autó minden egyes helyére illeszkedik .

Mindannyian tiszta és egészséges környezetben akarunk élni. Sajnálatos módon sokan közülünk elfelejtik, hogy még a levegőt is, amit minden nap lélegezzünk, gondoskodni kell . És erre a célra itt van az Airvita Carvita 5S ionizáló.

Carvita 5S autó ionizáló

A Airvita több mint kétmillió anionot bocsát ki a légzőkészülék fertőtlenítésére, ami javítja az egészségét .

Sok ember napi 80-90% -át az épületekben és autókban töltheti. Az épületekben és az autókban lévő levegő fontos szerepet játszik az egészségünkben . A különböző káros maradékok és baktériumok tele szennyezett levegő sok betegség és egészségügyi probléma oka .

Légionion anionok

Tekintse meg a grafikus ábrázolást, miért olyan hatékony a Carvita 5S a levegőszennyezés elleni küzdelemben, valamint a különféle baktériumok és penészgombák ellen.

Airvita miért tisztítsa meg a levegőt

A Airvita az egyik legelterjedtebb levegő ionizáló . Nemcsak fertőtlenítik a környezetet, amelyben élünk, hanem a body gondoskodik a testünkről is sejtszintű szinten .

airvita fa Légtisztító és antibakteriális funkció

A szennyező anyagokat anionokkal semlegesítik, amelyek tisztítják a levegőt a helyiségben. Az anionok szintén alkalmasak a káros anyagok , különféle szagok , valamint az egészségtelen baktériumok vagy vírusok eltávolítására .
airvita kompozíció A sejtek aktiválása és a szervezet rezisztenciájának növelése

A sok aniont tartalmazó vér biztosítja a sejtek legaktívabb mozgását a szervezetben . Más szavakkal, olyan területeken, amelyek tele vannak anionokkal, a sejtek aktívabbak , és elősegítik a szervezet növekedését és vérkeringését .
airvita molekula Vér-tisztítás

A szervezetünkben lévő vér enyhén lúgos, de a túlzottan szennyezett levegő miatt nő a kórokozók száma, amelyek növelik a vér savasságát. Az anionok visszaadják a szervezet savasságát az alapértelmezett egészségügyi előnyökhöz .
légzésvédő légzés

Csökkenti az allergia kockázatát és erősíti a tüdő működését

A légzőszervi allergiákat egy Anerugen nevű anyag okozza . Az anionok csökkentik az Anerugen okozta allergiát, és eltávolítják a levegőből. A levegő tiszta marad, ami növeli a test ellenállását a tüdőproblémák eltávolításáig .

Lélegezzen a legtisztább levegővel, amit el tud indulni , hála a Carvita 5S-nek. Ez az ionizáló nem igényel további beruházást .

légvita tisztítás

Műszaki adatok:

  • Modell: Carvita 5S
  • Módszer: plazma létrehozása elektromos kisüléssel
  • Teljesítményfelvétel: 0,6W
  • Méretek: 45 x 137,5 x 45 mm
  • Súly: 77g

Csomag tartalma:

  • Carvita 5S
  • Kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (1)

100%