Airvita légtisztító - Nagy teljesítményű levegő ionizátor - Airvita Q

Kód: 93-007
U$108.90 Nettó ár: U$90.75
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
+

Airvita légtisztító - Nagy teljesítményű levegő ionizátor - A Airvita Q egy bonyolult légtisztító baktériumból és egy frissítőből egyben, amely kellemes, lélegző levegőt biztosít az otthonban lévő anionok keverékében.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Airvita légtisztító - Nagy teljesítményű levegő ionizátor - A Airvita Q egy bonyolult légtisztító baktériumból és egy frissítőből egyben, amely kellemes, lélegző levegőt biztosít az otthonban lévő anionok keverékében . Az ionizáló a téli szezonban 99,9% -kal képes kezelni a gombás baktériumokat, a szén-dioxidot és a H5N1 influenza vírust is , kevésbé szellőztetve. A Airvita Q könnyen kezelhető a forgókapcsolóval, amellyel kiválaszthatja az anionos üzemmódot (balra forgatható) vagy a sterilizálás (jobbra forgatás). Az anionos üzemmód a napi levegő tisztításra alkalmas, és a sterilizáló mód alkalmas a levegő szennyeződések és szagok gyors sterilizálására.

Mindannyian tiszta és egészséges környezetben akarunk élni. Sajnálatos módon sokan közülünk elfelejtik, hogy még a levegőt is, amit minden nap lélegezzünk, gondoskodni kell . És erre a célra itt van az Airvita Q levegő ionizáló.

ionizátor Airvita Q

A Airvita több mint kétmillió anionot bocsát ki a légzőkészülék fertőtlenítésére, ami javítja az egészségét .

Sok ember napi 80-90% -át az épületekben és autókban töltheti. Az épületekben és az autókban lévő levegő fontos szerepet játszik az egészségünkben . A különböző káros maradékok és baktériumok tele szennyezett levegő sok betegség és egészségügyi probléma oka .

Airvita Q légtisztító

Lásd a grafikus ábrázolást, miért olyan hatékony Airvita a levegőszennyezés elleni küzdelemben, valamint a különböző baktériumok és penészgombák ellen otthonainkban és irodáinkban.

A Airvita Q jellemzőiAirvita Q hatékonyság

A Airvita az egyik legelterjedtebb levegő ionizáló . Nemcsak fertőtlenítik a környezetet, amelyben élünk, hanem a body gondoskodik a testünkről is sejtszintű szinten .

airvita fa Légtisztító és antibakteriális funkció

A szennyező anyagokat anionokkal semlegesítik, amelyek tisztítják a levegőt a helyiségben. Az anionok szintén alkalmasak a káros anyagok , különféle szagok , valamint az egészségtelen baktériumok vagy vírusok eltávolítására .
airvita kompozíció A sejtek aktiválása és a szervezet rezisztenciájának növelése

A sok aniont tartalmazó vér biztosítja a sejtek legaktívabb mozgását a szervezetben . Más szavakkal, olyan területeken, amelyek tele vannak anionokkal, a sejtek aktívabbak , és elősegítik a szervezet növekedését és vérkeringését .
airvita molekula Vér-tisztítás

A szervezetünkben lévő vér enyhén lúgos, de a túlzottan szennyezett levegő miatt nő a kórokozók száma, amelyek növelik a vér savasságát. Az anionok visszaadják a szervezet savasságát az alapértelmezett egészségügyi előnyökhöz .
légzésvédő légzés

Csökkenti az allergia kockázatát és erősíti a tüdő működését

A légzőszervi allergiákat egy Anerugen nevű anyag okozza . Az anionok csökkentik az Anerugen okozta allergiát, és eltávolítják a levegőből. A levegő tiszta marad, ami növeli a test ellenállását a tüdőproblémák eltávolításáig .

Lélegezzük a legtisztább levegőt, amit el tudunk engedni magunknak, köszönöm Airvita Q. Ez az ionizáló nem igényel további befektetést .

légvita tisztítás

Műszaki adatok:

  • Modell: Airvita Q
  • Módszer: plazma létrehozása elektromos kisüléssel
  • Teljesítmény: 220V
  • Méretek: 104 x 112 x 126 mm
  • Súly: 183g

Csomag tartalma:

  • Airvita Q
  • Kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés