10 "-os autós háttértár HD képernyő érintőképernyővel + 4 FULL HD bemenet

Kód: 15-031
U$471.90 Nettó ár: U$393.25
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

10 "-es autós háttértámogatású HD monitor érintőképernyővel és 4x FULL HD hátrameneti kamera csatlakoztatásának lehetőségével.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

10 "-es autós háttértest HD képernyő érintőképernyővel és 4x FULL HD tolatókamera csatlakoztatásának lehetősége egy olyan új generációs parkolórendszer , amely tiszta, éles nappali képet biztosít még kemény fényviszonyok mellett, valamint a biztonságos működéshez szükséges minden szükséges technikai eszköz a gépjármű és a gép vezérlése A még könnyebb működtetés érdekében a monitor érintőképernyővel van ellátva, amely lehetővé teszi a különböző kamerák közötti váltást, attól függően, hogy hány kamerát csatlakoztatott, és közülük melyiket kívánja megjeleníteni A hátrameneti monitor tartalmaz egy olyan menüt, amelyben különböző lehetőségek állnak rendelkezésre LCD monitor és kamerák csatlakoztatására.

Minden kamerán beállíthatja például egy tükörképet, vagy bekapcsolhatja az irányító vonalakat, amelyeket pontosan kalibrálhat az egyes kamerákon közvetlenül a menüben. A hátrameneti monitor számos lehetőséget kínál a fényképezőgépek megjelenítéséhez, így kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelőt. A fényképezőgépek közötti kapcsolatot egy ujjal lehet kezelni, mert elvileg az ujjával csúszik, mint az okostelefonon. Ezzel a rendszerrel pontosan tudja, mi van a jármű mögött vagy körül. Alkalmas van, minibusz, lakókocsi, busz, teherautó, félpótkocsik pótkocsik, mezőgazdasági gépek és egyéb járművek. A monitor felszerelhető állítható tartóval, amely a kívánt helyre csatlakoztatható. Ez magában foglal egy napellenzőt is, amely garantálja a tiszta képet és a káprázást.

7 "érintőképernyős érintőképernyő


Legfeljebb 4 FULL HD kamerát csatlakoztathat a monitorhoz. Kiválaszthatja és kombinálhatja a kamerákat az ajánlatunkból az Ön igényei szerint, a jármű típusától függően. A kamerák a monitorhoz csatlakoznak 4-pólusú kábelekkel, opcionális hosszúságuk 10m, 15m és 20m. A fényképezőgép és a kábelt összekötő 4 tűs csatlakozó vízálló, porálló és ellenálló. A rendszer telepítése egyszerű. A monitoron kábeleket lehet csatlakoztatni a kamerák csatlakoztatásához és a monitor tápellátásához, amely cserélhető biztosítékkal védett túlfeszültség ellen. A fényképezőgépek közvetlenül a monitorról táplálkoznak, ezért többé nem kell külön csatlakoztatni a forráshoz, így egyszerűbbé tenni a telepítést, és elhelyezni a fényképezőgépet bárhol a járművön. A monitor 4 kapcsolókábelt is tartalmaz, hogy a kiválasztott kamerákat a hátsó lámpákhoz csatlakoztassa. Ha megfordul, a kiválasztott kamera automatikusan megjelenik a monitoron. A monitor HDMI-vel is rendelkezik, és csökkenthető a VGA + cinch bemenetek bemeneteivel, amelyeken keresztül számos más eszközt csatlakoztathat , így a monitort klasszikus LCD monitorként is használhatja. A csomagban csak a klasszikus konzol áll a monitor felszereléséhez, egy másik, 3D csatlakozóval ellátott bővítmény, amely lehetővé teszi, hogy a hátrameneti monitort bármilyen helyzetbe állítsa és állítsa be.

7 "-es plug-in monitor csatlakozással


Ha a monitort másképp kell felszerelni, mint a konzolhoz (mi szerepel a csomagban), akkor még kínálunk még három további állványtípust, amelyek lehetővé teszik a monitor csatlakoztatását például egy szélvédőre vagy ahol van szükség. Abban az esetben, ha a fényképezőgépet egy pótkocsira kell helyezni, amely képes eltávolítani a gépkocsit vagy a teherautót, akkor e-shopunkban megvásárolhatja a pótkocsi és a félpótkocsi hátrameneti kameráját. Ez biztosítja a hátrameneti rendszer könnyű lekapcsolását és az újrakapcsolódást.

PLUSZ FULL HD hátrameneti monitor
plusz Érintőkijelző
plusz Széles beállítási lehetőségek a kijelzőmenüben
plusz Összesen 4 kamera csatlakoztatható
plusz A kamerák különféle lehetőségei

A monitor műszaki jellemzői:

10 "TFT HD LCD monitor
Rendszer: PAL / NTSC
Képarány: 16: 9
Monitor felbontása: 1024 x 600
Bemenetek: 4x
Kontraszt: 800: 1
Állítható fényerő, kontraszt, szín, hátrafelé vezető vonalak
Tápellátás: DC 12V-24V
Teljesítményfelvétel: 6W
Üzemi hőmérséklet: -20ºC és 70ºC között
Tárolási hőmérséklet: -20ºC és 70ºC között
Méretek: 203 x 112 x 28 mm
HDMI bemenet: igen
Audió kimenet: 1W

Csomag tartalma:

1x 10 "HD LCD monitor
1x távirányító
1x Napellenző
1x monitor tartó konzol
1x 3D kötőelem
1x csavarok a monitor felszereléséhez
1x tápkábel biztosítékkal
1x Indító a hátrameneti lámpákhoz való csatlakoztatáshoz
1x HDMI kábel
1x VGA + cinch bemenet csökkentése
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés