HD kamera auto - Carvun F30 Dual Lens

Kód: 14-010
U$108.90 Nettó ár: U$90.75
elkelt Sajnáljuk, ez a termék jelenleg nincs raktáron.
Igen! Küldjük US

HD kamera auto - Carvun F30 Dual Lens, ami azt jelenti, két különböző lencsék érzékelés mozgás a jármű vagy az úton. Akkor vásárolni online áruházunkban.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

HD kamera auto - Carvun F30 Dual Lens, ami azt jelenti, két különböző lencsék érzékelés mozgás a jármű vagy az úton. Szóval lehet forgatni objektív, amennyire szüksége van. A frontlencse mindig elfog mozgása előtt a járművet.

Maximum videó felbontás (1 csatorna lencse) van 1280x 480 pixel és 30 képkocka másodpercenként (2 csatornás lencse) a felbontása 640 x 480 pixel, 30 képkocka másodpercenként. A bal lencse látószöge 120 ° fokos, és a jobb lencse   teleszkópos látószög és lehet teleszkópszerûen létre. Mindkét objektív elforgatható 180 fokkal. A kamera egy kimeneti formájában TV-kimenet, így lehet csatlakoztatni az AV kábelt a kijelzőhöz.

Nagy HD automatikus kamera, kifejezetten a rekord autóút. A média hívják ezt a dolgot "autó fekete doboz". Mit tud a kamera csinálni? Mozgásérzékelés s hogy a St Art felvétel automatikusan észlel mozgást. A felvételeket a készülék automatikusan menti a micro SD kártya. Autó kamera támogatja a memóriakártyák Capaci ty legfeljebb 32 GB-os. Meg lehet csatlakoztatni a számítógéphez egy USB. A kamera egy hangszóró és egy 2,7 "-os LCD kijelző, amelyen keresztül láthatjuk mit veszünk fel, megnézheti videókat és fotókat, amiket, és akkor könnyen létre, amire szükség van, a videó minősége a dátum és az idő . Ez rendelkezik a nagy teljesítményű 8 éjszaka IR LED-ek az alapvető jogok egyszerű megörökíteni meghajtó éjszaka.

HD kamera auto

És végül, a legjobb! Ezzel a fényképezőgéppel, Önnek nem kell aggódnia, hogy a kártya megtelt, és nem tudja elkapni som különleges pillanat. Ez egy ciklikus felvétel, ami azt jelenti, hogy automata üzemmódban rögzíti a videókat a sorban egy hossza 2, 5 vagy 15 perc (beállítástól függően) -, teljes hossza akár néhány óra, és ha a kártya megtelik, A legrégebbi része automatikusan törlődik, és egy újat kell rögzíteni. Így rekord nonstop megváltoztatása nélkül a kártya vagy kézzel törölni videók, és akkor mindig biztos lehet abban, hogy ha bármely különleges helyzet lesz az úton, akkor azt rögzíteni! A kamera rendelkezik egy SOS gomb, amely lehetővé teszi, hogy bizonyos kiválasztott felvételeket az SD-kártyán, így ezeket a fájlokat nem írja felül újakra.

De a legfontosabb dolog az, hogy amikor a fényképezőgép csatlakoztatva egy autó könnyebb, akkor automatikusan bekapcsol, és elkezdi rögzíteni. Mit jelent ez a gyakorlatban? Képzeld el, hogy ha lett volna bekapcsolni a kamerát kézzel minden alkalommal kapsz egy autót. De Önnek nem kell. Akkor automatikusan bekapcsol, amikor elindítja az autót, és elindul a ciklikus rögzítése a lovagolni. Tény, hogy mindent meg kell tennie, hogy rögzítse a kamera az üvegre, dugja be egy autót könnyebb és kész. A csomag tartalmaz pozícionálható tartót üveg és autós töltőt. A kamera beépített Li-ion akkumulátor, így rekord nélkül is a motor beindítása az autó.

carvun F30 Autó DVR

Ajánljuk ezt a Kamera videó auto - TIP a mi e-shop


Műszaki adatok HD kamera auto

LCD kijelző - 2,7 "színes TFT kijelző 16: 9
Objektív szög - 120 °
Képérzékelő - CMOS
Dual Channel: 2 lencse
Videó felbontása (1channel lencse) - 1280 x 480 pixel, 30 fps
Videó felbontása (2 csatornás lencse) - 640 x 240 pixel, 30 fps

Videó formátum - AVI 30fps 30 képkocka másodpercenként
Éjjellátó - 8 IR LED
Mozgásérzékelés: Be / ki
Kerékpár rögzítése: igen - 2/5/10/15 perc
Támogatja a mikro SD 32 GB-ig
Beépített mikrofon
Video kimenet - USB / AV kimenet
TV rendszer - NTSC / PAL
Akkumulátor - beépített lítium akkumulátor
Tápegységet a számítógép USB portjához vagy DC 12 ~ 24V autós töltő


A csomag tartalma:

1 * Auto HD kamera Carvun F30
1 * USB-kábel
1 * Holder
1 * Autós töltő
1 * AV kábel
1 * Kézi

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (1)

1%