Elegáns mini boros hűtőszekrény - 10L

Kód: 62-010
161 640 Ft Nettó ár: 134 701 Ft
elkelt Sajnáljuk, ez a termék jelenleg nincs raktáron.
Igen! Küldjük US

Elegáns mini boros hűtőszekrény, 10 literes kapacitású, a formatervezés a borbarátok belsejébe illeszkedik, ugyanakkor megbízhatóan tartja és mindig megfelelően hűti kedvenc borát.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Elegáns mini boros hűtőszekrény10L kapacitású, a design a borbarátok belsejébe illeszkedik, ugyanakkor megbízhatóan tartja és mindig megfelelően hűti kedvenc borát.

A jobb kezes minden kertpartjához, klubházához vagy garázsához minőségi hűtött frissítéseket kell biztosítani a forró nyári napokon. Ne korlátozza magát klasszikus nagy hűtőszekrénnyel , amelyet feltétlenül nem kell alkalmanként használni. A mini hűtőink lehűlnek, amire szükségük van, és tartsuk az italokat a kívánt hőmérsékleten a nap folyamán, és az étel hosszú ideig friss marad . Ezek a mini hűtőszekrények nem csak előnyösek a méretük és használhatóságuk miatt az autóban a hosszú utazások során. Biztosan örömmel fogadja a hűtők modern és időtlen kialakítását, amelyek kiegészítik minden szobát. Az energiafogyasztás természetesen közvetlenül arányos a hűtő méretével és térfogatával. Különböző típusú mini hordozható hűtőszekrények - olcsó online megvásárolható e-shopunkban. Minőségi feldolgozás és megfelelő ár.

Műszaki adatok:

Típus: BC-45B
Térfogat: 10 liter
Hűtés: 18-25 ° C környezeti hőmérsékleten
Szigetelés: Poliuretán hab CFC és HCFC nélkül
Tápellátás: DC 12V, DC 12V / AC 110V, DC 12V / AC 230V
Súly: 4,5 kg
Teljesítményfelvétel: 40-60W

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés