Maszkok Karnevál - Bohóc

Kód: 90-016
22 000 Ft Nettó ár: 18 332 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Maszkok Karnevál - Bohóc először digitális animáció Morph maszk a világon. Készülj fel screamings, és kiabál, mikor fog átalakulni egy cirkusz legrosszabb rémálma

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Miért vagyunk a legjobb?

Több mint 35 000 YT előfizetők Több mint 1000 YT videó értékelések 10 millió nézetek
Szakmai tanácsadás
Piacvezető már 12 éve
Minden termék tesztelünk

Termékleírás

Maszkok Karnevál - Bohóc először digitális animáció Morph maszk a világon. Készülj screamings, és kiabál, mikor fog átalakulni egy cirkusz legrosszabb rémálma - Digitális baljós bohóc. Ennek elérése érdekében a félelmetes hatást, egyszerűen töltse le az ingyenes app a smartphone, helyezze a mobilkészüléket a zsebében egy maszkot, és megy előre, a félelmetes bohóc van. A kattintás elindítja és leállítja mozgását.

Maszkok Carnival - Üdvözöljük a jövőben a Morph maszkok! Nézd, nevetni, szórakozni mögött a maszkot, miközben az emberek kiborulni, és lesz megijedt, és azon tűnődött, és akkor szeretnénk, hogy megtudja, mi az. Minden animációs hatások interaktív és attendand hangokat javítása őrült realisztikus hatás! Bámulatosan egyszerű és tökéletes - csak 30 másodperc az előkészítés, és készülj fel egy csomó fotók és videók, te leszel a figyelem középpontjába. Halloween Morph maszkok 100% eredeti és 110% félelmetes.

Hihetetlen interaktív és digitális halloween maszkok még soha nem látott. Garantáljuk, hogy te leszel a sztár minden Halloween party, vagy a karneválon, diszkók, klubok és fesztiválok.

Maszkok Karnevál - Bohóc Morph

Ez egy zseb a maszk ahol be a mobilkészülék, így dremove és helyezze a mobilkészüléket kevesebb, mint 2 másodperc. Tökéletes Halloween vagy ijesztő fél, farsang, vagy bármilyen jó móka.

Digitális Morph maszkok alkalmas mobiltelefonok méretig 6,25 "x 3,25" (a Galaxy S és iPhone 6 Plus).

Apple készülék csak iOS 6 vagy újabb.
Android készülékek - futó Android 2.2 vagy magasabb.

Sok maszkok úgy tervezték, hogy illeszkedjen szinte bárki, aki azt akarja, hogy király a párt, ezek lazán kapcsolódnak vagy rugalmas szalagok vagy rugalmas anyagból.

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés