Ijesztő jelmez - Alien

Kód: 91-015
14 820 Ft Nettó ár: 12 350 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
+

Ijesztő jelmez - Alien a legjobb jelmez, amit lehet kapni. Ez jelmez több mint egy ruha? Készüljön fel félek az emberek, valamint a pánik és sikolyok

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Ijesztő jelmez - Alien a legjobb jelmez, amit lehet kapni. Ez jelmez több mint egy ruha? Készüljön fel félek az emberek, valamint a pánik és sikolyok, és még sokk, amikor meglátják ezt a jelmezt. Ezzel a jelmez akkor szinte reálisan bizonyítani a jelenetet, mint a film, ha ez a csúnya idegen szó akár a mellkasáról.

Jelmezes consits kabát, póló és báb az idegen. Farsang Morph jelmezek, amelyek a legjobb Halloween, farsang, diszkó, egy klubban, egy partin, vagy fesztiválon a leginkább megfelelő befektetési Ön számára, ha azt szeretné, hogy a figyelmet, és különösen jó. Alkalmas arra, hogy különleges ajándékot szeretteinek. Jelmez megvásárolható online a mi e-bolt. És készülj fel egy csomó fotók és videók Mert te leszel a figyelem középpontjába.

Morph ruha betolakodót

Jelmezek nem olyanok, mint a jelenlegi ruhát és úgy tervezték és gyártották, hogy üljön sokféle méretben. Sokan közülük elasztikus övek és szakaszon anyaga kellemes viseletet biztosít. További információért lásd alább:

Morph kostym tábla mérete

Több információ:

Több móka, több akció, több barátot, több történetek és élmények
Készült a legjobb minőségű anyagok maximális kényelmet és tartósságot.

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés