Mini korsó bort levegőztető

Kód: 94-005
U$35.20 Nettó ár: U$29.33
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Mini kancsó bort levegőztető. Nyak átmérője 22 mm szűrő nélkül. Ha megpróbálja ezt a terméket, akkor tetszik. Ismeretes, hogy a bor íze jobb, ha azt levegőztetjük.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Mini kancsó bort levegőztető. Nyak átmérője 22 mm szűrő nélkül. Ha megpróbálja ezt a terméket, akkor tetszik. Köztudott, hogy a bor íze jobb, ha a levegőztetés. Mini levegőztető korsó kínál, hogy pontosan. Ha készül egy párt otthon, és azt szeretné, hogy a figyelmet a vendégek, ez egy nagyszerű módja annak, hogyan lehetne javítani a párt. Ön vendégek élvezhetik a jó buli, és még több, értékelni fogják minőségi ízét borok.

mini levegőztető

Hogyan öntsük a bor nélkül egy profi sommelier tartozékok és tapasztalatok? Próbálja meg a levegőztető Angel, a használata nagyon egyszerű, és dekantációjához bor a minimumra csökken. Dekantációjához bor a kancsó vehet severals órát, hogy elérjék a megfelelő hatást. Kiváló szellőző képes kiemelni az íz és aroma bor közvetlenül a palackból öntött bor a levegőztető a pohárba.

Ülepítés tölcsér van szerelve egy szitán, hogy megragadja még a legkisebb üledék a bort, és légcsatornák tökéletesen szellőztetni a bort egy pillanatra. Van egy egyszerűbb eljárás, amely képes kiemelni az íze és aromája a bort, hogy a tökéletes élmény.

Ha van egy kis ízelítőt a jó bor, de van, kevés az idő, ez egy ideális időtakarékos eszköz. Felejtsd el a vár egy órát, amíg a bor levegőt. Egyszerűen csak meg kell nyitni, és öntsünk

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés